Haluamme tarjota korkealuokkaisia puulattioita edulliseen hintaan

Toimintatapamme on suunniteltu siten että se olisi mahdollisimman joustava ja kustannustehokas. Hinta pidetään alhaalla toimimalla ilman näyttelytilaa tai varastoa ja osaennakkomaksuperiaatteella.

Hinnat eivät ole kiinteästi näkyvissä koska tarjouspyynnön saatuamme kilpailutamme useampaa valmistajaa. Taloudellinen tilauskoko on käytännössä vähintään 30 neliömetriä. Pienemälle parkettilattialle kuljetuksen osa kasvaa helposti liian suureksi. Kalliimmilla lankuilla taloudellinen minimimäärä on hieman pienempi. Toimitamme tavarat suoraan tehtaalta työmaalle ilman välivarastointia. Jos tilauksen ja töiden aloittamisen välillä on pitempi aika voimme myös väliaikaisesti varastoida tuotteita valmistajalla.

Säästätte selvää rahaa, kun tilaatte materiaalit meiltä ja työt erikseen ja annatte näin kilpailun toimia.

Standardituotteemme

Lankut, tammi ja saarni
Massiivisauvaparketti, tammi ja saarni

Lisää tuotteista tuotesivuilla. Keskitymme Euroopassa kasvaviin puulajeihin, pääasiassa tammeen ja saarniin. Myös muita lajeja voi olla saatavilla.

Pystymme kuitenkin myös vastaamaan erikoisiinkin tarjouspyyntöihin, esimerkkeinä vanhan näköiset lattiat, kuviomosaiikki eri puulajeista, pystypuuparketti ja teollisuusmosaiikki.

Toimitusaika lattiaprojektin suunnittelua varten

Projektisuunnittelussa kannattaa käyttää vähintään kuukauden toimitusaika. Osa tuotteista, etenkin mosaiikki- ja massiivisauvaparketit ovat usein saatavilla lyhyemmällä ajalla. Erikoisimmissa lankuissa voi olla pitempi toimitusaika. Kuitenkin kuukausi on hyvä nyrkkisääntö.

Miksi massiiviparkettia?

Massiiviparkettilattiat, eli lankut ja massiivisauvat. Näistä voi rakentaa kestäviä, pitkäikäisiä lattioita, koska päällysteen voi hioa useamman kerran kulumisen mukaan. Massiiviparkettilattia kestää vuosikymmeniä ja sopii siksi erinomaisesti omakotitaloon tai julkiseen tilaan.