Puulattiat Parketix

Tuomme puulattiat ja parketit suoraan valmistajilta Suomeen

Kestävät puulattiat, hinta muodostuu lattiamateriaalin dimensioista ja laadustaParketix on puulattioiden maahantuoja, joka toimii nettikaupan tavalla. Tarjouspyynnön saatuamme tarkistamme valmistajilta tuotteen saatavuuden ja laskemme sen hetken hinnan, joka myös sisältää kuljetuksen työmaalle. Toimitamme tavarat suoraan tehtaalta työmaalle ilman välivarastointia projektille sopivaan aikaan. Tutustu kuvagalleriaan.

Miksi puulattia?

Tammilattia toimitetaan puuvalmiina

Puu on luonnonmateriaali parhaimmasta päästä. Massiivipuu on kestävä ja pitkäikäinen lattiamateriaali. Hinta ei ole ylitsepääsemätön kun ottaa huomioon lattian korkeaa käyttöikää. Puiset pinnat antavat tilalle luonnollisen lämmön ja maanläheisen tunteen. Puu ja valo pelaavat hyvin yhteen eri sisustusratkaisuissa, mikä on hyvin oivallettu suomalaisessa suunnitteluperinteessä. Massiivilankkulattia kuullosta massiivilankulta ja tuntuukin siltä.

Puut kasvavat Keski-Euroopassa, joten ympäristöystävällisempää tammea on vaikeaa löytää. Ei haaskaannu energiaa turhiin kuljetuksiin toiselta puolelta maapalloa kun ratkaisu löytyy paljon lähempääkin.

Pyydä tarjous puulattioista

Kysy edullisista hinnoistamme tarjouspyyntölomakkeella. Täytä lomakkeessa kysytyt tiedot, niin laskemme sinulle edullisen, tapauskohtaisen hinnan.

Pyydä puulattia tarjous >>

Asiakkaan sanoilla

”Hyvää palvelua, kyllä lattian voi tilata netistä” – Harri Kyllönen, Helsinki

”Mökille asti perille” – Veikko Kähärä, Ruovesi

”Hyvälaatuista tavaraa”, – Timo Meronen, Tampere

”Parketix ymmärtää projektitoimintaa”, – Koti-ja mökkihuolto P.Suominen, Lohja

”Henkilökohtainen palvelu omistajalta, edullinen hinta”, – Johanna Heinonen, Helsinki

Lattiaesimerkkejä

Lankkulattiat ovat kestäviä ja kauniita. Lankuilla voi rakentaa vakuuttavia kokonaisuuksia ja massiivisauvoilla kuvioita, joista lukkoponttiparketin asentaja voi vain uneksia.

Puulattia tehty tammilankusta, laatua rustikal

Tammilankuista saa aikaiseksi todella vaikuttavan lattian vaikkapa takkahuoneeseen. Lankkulattiat tuovat arvokkuutta tilaan kuin tilaan. Lankkua voidaan asentaa saumattomana tai laivankansilattiana tummine saumoineen.

Tammi kalanruotolattia

Sauvaparketin hienous piilee mahdollisuuksissa. Yksilöllisiä kuvioita laatuja ja materiaaleja vaihdellen. Kuluneet parketit vaihtoon, umpipuuta tilalle, meiltä kätevästi netistä.

Tammi kalanruotolattia

Lattian keskeltä parketti avautuu neljään suuntaan. Sauvaparketti taipuu erikoisiinkin vaatimuksiin.

Tammi kalanruotolattia

Nurkasta nurkkaan vinosti saarni parkettia käyttäen.