Yleiset toimitusehdot

1. Myynti
Myynti tapahtuu toimituspäivänä voimassa olevien hintojen ja ehtojen mukaisesti. Tuotteita voi ostaa Monstok Oy:n toimipisteestä tai verkkokaupasta. Monstok Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

2. Tilausmenettely
Tilauksessa tulee ilmoittaa tuotteen nimi, pakkauskoko (m2, kpl), mitat ja toivottu toimitusajankohta. Kaikki erikoistilaukset, ei standari tuotteet jne. on sovittava erikseen.

3. Kuljetus
Kuljetukset tapahtuvat joko asiakkaan rahdilla tai Monstok Oy järjestämällä kuljetuksella asiakkaan pyynnöstä. Kuljetusveloitukset ovat tapauskohtaisia perustuen kg määriin, km ja tunteihin.

4. Pakkaukset
Tuotteet toimitetaan valmistajan pakkauksissa.

5. Rahti, purku ja vakuutus
Asiakas maksaa rahdin. Kuljetus tapahtuu asiakkaan/tilaajan vastuulla kun kuljetus ei ole Monstokin järjestämä, myös silloin kun tilaaja pyytää järjestämään kuljetuksen tilaajan laskuun.
Asiakas vastaa toimituksen purkamisesta työmaalla ja siihen tarvittavien resurssien järjestämisestä tai purkamisen aiheuttamista kuluista ellei toisin ole sovittu.
Kuljetuksen tekijä vastaa kuljetuksen aikana sattuneista vahingoista kuorma- tai rahtikirjoihin merkittyyn osoitteeseen. Jos ei virheellisestä toimituksesta tai kuljetusvahingosta ole tehty merkintöjä kuormakirjaan tai ilmoitettu mahdollisista virheistä kirjallisesti, myyjä ei vastaa aiheutuneista vahingoista.

6. Laskutus
Laskutus tapahtuu toimituspäivänä josta myös eräpäivä lasketaan.

7. Muistutukset
Asiakkaan/vastaanottajan on tarkistettava toimitus ja kuitattava vastaanottamansa tuotteet rahtikirjaan. Muistutukset on merkittävä rahtikirjaan ja siihen on pyydettävä kuljettajan allekirjoitus ja nimen selvennys.
Tuotteiden määrää ja laatua koskevat muistutukset on jätettävä myyjälle seitsemän päivän kuluessa vastaanottamisesta ja ennen tuotteiden käyttämistä.

8. Palautus
Palautusta ei hyväksytä kun toimitus on tapahtunut tilauksen mukaisesti. Erityisesti sovittu palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Kuluttajansuojalain palautusoikeudessa on joitakin rajoituksia toimitusmalliamme erikoisluonteesta johtuen.

Kuluttaja voi lain nojalla palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä kun sitä ei ole (edes osittain) otettu käyttöön eikä tuote ole vaurioitunut kuluttajan varastossa. Kaupalla on tässä tapauksessa oikeus pidättää kuljetuksista aiheutuneet kustannukset sekä toimituksesta että palauttamisesta valmistajalle.

Kuluttajan mittoihin valmistettua tuotetta ei voi palauttaa. Standardimittaisia parketteja voi siis palauttaa kuluttajasuojalain nojalla muttei esimerkiksi määrämittaisia tai erityisesti kuluttajan erikoistoiveen mukaisesti pintakäsiteltyjä. Erikoismosaiikit (kuviomosaiikit) valmistetaan asiakkaalle varta vasten joten niitä ei voi palauttaa.