Toimintamalli

Etusivu

 

Haluamme tarjota korkealuokkaisia puulattioita edulliseen hintaan

Toimintatapamme on suunniteltu siten että se olisi mahdollisimman joustava ja kustannustehokas. Tammi natur sauvaparkettiHinta pidetään alhaalla toimimalla ilman näyttelytilaa tai varastoa ja osaennakkomaksuperiaatteella.

Hinnat eivät ole kiinteästi näkyvissä koska tarjouspyynnön saatuamme kilpailutamme useampaa valmistajaa. Taloudellinen tilauskoko on käytännössä vähintään 50 neliömetriä. Pienemälle parkettilattialle kuljetuksen osa kasvaa helposti liian suureksi. Kalliimmilla lankuilla taloudellinen minimimäärä on hieman pienempi. Toimitamme tavarat suoraan tehtaalta työmaalle ilman välivarastointia. Jos tilauksen ja töiden aloittamisen välillä on pitempi aika voimme myös väliaikaisesti varastoida tuotteita valmistajalla.

Säästätte selvää rahaa, kun tilaatte materiaalit meiltä ja työt erikseen ja annatte näin kilpailun toimia. Pyydä parkettilattia tarjous tällä lomakkeella>>.

Standardituotteemme

Lankut, tammi ja saarniParkettilattiat ja lautaparketit meiltä
Massiivisauvaparketti, tammi ja saarni
Lautaparketti eli lukkoponttiparketti, suurehko valikoima

Lisää tuotteista tuotesivuilla. Keskitymme Euroopassa kasvaviin puulajeihin, pääasiassa tammeen ja saarniin. Myös muita lajeja voi olla saatavilla.

Pystymme kuitenkin myös vastaamaan erikoisiinkin tarjouspyyntöihin, esimerkkeinä vanhan näköiset lattiat, kuviomosaiikki eri puulajeista, pystypuuparketti ja teollisuusmosaiikki. Kirsikka, pähkinä, valeakaasia, pyökki, ja vaahtera kuuluvat myös välittämiimme tuotteisiin.

Toimitusaika lattiaprojektin suunnittelua varten

Projektisuunnittelussa kannattaa käyttää kuukauden toimitusaika. Osa tuotteista, etenkin lautaparketit ja massiivisauvaparketit ovat melkein jatkuvasti saatavilla lyhyemmällä ajalla. Erikoisimmissa lankuissa voi olla pitempi toimitusaika. Kuitenkin kuukausi on hyvä nyrkkisääntö.

Miksi massiiviparkettia?

Massiiviparkettilattiat, eli lankut ja massiivisauvat. Näistä voi rakentaa kestäviä, pitkäikäisiä lattioita, koska päällysteen voi hioa useamman kerran kulumisen mukaan. Massiiviparkettilattia kestää vuosikymmeniä ja sopii siksi erinomaisesti omakotitaloon tai julkiseen tilaan.

Miksi lautaparkettia, eli lukkoponttiparkettia?

Lautaparketit ovat yleensä kolmikerrosrakenteisia, lukkopontilla tai tavallisella pontilla varustettuja, liimattuja puulautoja. Jalopuuta on näissä pintakerros, joten hiontavaraa ei ole yhtä paljon kuin massiivipuulattiassa. Kun lautaparketti on mennyt hiontakuntoon voi hyvinkin olla, että lattian vaihto on ainoa lääke asian korjaamiseksi. Lautaparketin etu on että asennuskustannukset ovat alhaisemmat ja lattia voidaan asentaa uivaksi pontin rakenteen ansiosta. Tämä on tärkeää erityisesti jos ei ole riittävästi tilaa alusvanerille lattian liimausta varten tai jos lattialämmitysratkaisun vuoksi halutaan ohut uiva parkettilattia.